google-site-verification=1nEkrVCiAqQ_0VsEmm1UIxvohXTFqBoaOvBjzlAAiBI

Algemene info

 HYDROTHERAPIE

Het warme en chloorvrije water (37°C) heeft tal van positieve effecten op de ontwikkeling van uw baby. Wetenschappelijk onderzoek toont immers aan dat baby's te weinig bewegen. Via deze unieke vorm van hydrotherapie wordt uw baby's autonome bewegingsvrijheid optimaal gestimuleerd, hun spierontwikkeling wordt versterkt én draagt het hij aan de mentale ontwikkeling. Uw baby'tje zal in het water immers bewegingen kunnen maken die het op de speelmat nog niet kan. Door het succes dat uw baby'tje ervaart in onze jacuzzi's wordt het geprikkeld om dit nadien met meer vertrouwen uit te proberen.

Ontwikkelingsvoordelen Baby Spa

  • Stimuleert de neurologische, emotionele en psychomotorische ontwikkeling.
  • Versterkt de spierontwikkeling en vergroot de longcapaciteit.
  • Bevordert het zelfvertrouwen en de autonomie.
  • Versterkt de emotionele band tussen baby en mama in een aangename omgeving.
  • Bevordert het slaapritme en kalmeert onrustige baby's.
  • Verlicht fysieke ongemakken zoals reflux en krampjes.

Uw kindje is welkom vanaf een leeftijd van 2weken tot 1jaar. 

BABYMASSAGE

Shantala babymassage is een ritmische lichaamsmassage afkomstig uit India. Het toepassen van deze massage is een leuke manier om de band met je baby te versterken. Voor zowel moeder als kind is het een ontspannende bezigheid.

Het masseren van je baby zorgt ervoor dat allerlei stofjes vrijkomen in jouw lichaam en dat van je baby. Zo komt er meer van het gelukshormoon endorfine vrij, net als van het knuffelhormoon oxytocine


Veelgestelde vragen:

* Is er voldoende parkeergelegenheid? Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid bij de babyspa. U mag parkeren voor het huis, dit is direct bij de ingang van de babyspa.

* Worden de badjes na iedere sessie gereinigd ? De badjes worden na iedere sessie gereinigd en opnieuw gevuld met zuiver, chloorvrij water.

* Wat moet ik meenemen? U hoeft enkel een zuivere luier en een voeding voor u baby mee te nemen. De handdoeken, zwemluier en massage olie wordt door ons voorzien.

* Hoe kan ik betalen? Na de sessie kan u bij ons contant of via de bankcontact app betalen (Qr code). Heeft u een cadeaubon ontvangen? Vergeet deze dan zeker niet mee te nemen. 

* Vanaf welke leeftijd is de baby spa? Vanaf 2 weken bent u welkom in onze spa. Dit tot 9 maanden. Vanaf dan maken wij gebruik van een grotere band, deze kan gebruikt worden tot 18 maand. 

google-site-verification=1nEkrVCiAqQ_0VsEmm1UIxvohXTFqBoaOvBjzlAAiBI