google-site-verification=1nEkrVCiAqQ_0VsEmm1UIxvohXTFqBoaOvBjzlAAiBI

Hoe ga ik tewerk? 

Mijn 3 werkwijzen:

  • 1: U besteld enkel de Naamstickers zoals het voordien altijd mogelijk is geweest
  • 2: U besteld de materialen & stickers bij mij, ontvangt een stappenplan en gaat zelf aan de slag met het maken van jou doopsuiker.
  • 3: Je komt langs op afspraak en samen werken wij een mooi geheel uit. Alles zal daarna zorgvuldig door mij tot in de puntjes afgewerkt worden.


Wenst u toch graag zelf aan de slag te gaan met het maken van uw doopsuiker concept maar twijfelt u over bepaalde artikelen? Dan kan u altijd op afspraak langskomen om de artikelen te komen bekijken en te bestellen.

Waarom op afspraak? Omdat ik voldoende tijd voor u wil vrijmaken zodat u rustig kan bekijken welke artikelen u graag wenst. Deze kan telefonisch of via mail ingepland worden.

Vergeet zeker de proefdruk van jou geboortekaartje niet mee te brengen, zodat we alles goed kunnen afstemmen op elkaar.

Wanneer kom je het beste langs?

Rond 6 maanden zwangerschap is het aangeraden om uw doopsuiker uit te kiezen.

Bent u toch al verder in de zwangerschap en beslis je nu pas om alles uit te besteden? Geen enkel probleem ik help jou graag verder!

Offerte

Nadat u bent langs geweest en gekozen hebt welke doopsuiker artikelen u graag wenst maak ik een vrijblijvende offerte op. Deze ontvangt u die zelfde dag nog via mail, zo kan u rustig alles thuis nog is bekijken.

Ook wordt er via mail enkele foto's meegestuurd over de artikelen die u gekozen heeft.

Bestellen.

U heeft gekozen welke artikelen dat u graag wenst voor de doopsuiker. U moet rekenen op een levertijd van ongeveer 14 werkdagen

Om de houdbaarheid van de doopsuiker en snoep te garanderen werk ik met een kleine voorraad. Het kan dus zijn dat er bepaalde dingen bijbesteld moeten worden.

Voorschot.

Bij het bestellen van uw doopsuiker vraag ik een voorschot van 25% van de factuur. De rest van de factuur wordt afgerekend bij ophaling. 

google-site-verification=1nEkrVCiAqQ_0VsEmm1UIxvohXTFqBoaOvBjzlAAiBI