google-site-verification=1nEkrVCiAqQ_0VsEmm1UIxvohXTFqBoaOvBjzlAAiBI

Wie ben ik

Mijn naam is Joline. 
Al enkele jaren maak ik stickers voor doopsuiker concepten. Het is mijn passie om creatief bezig te zijn, graag uit ik deze passie door andere te helpen. Hierdoor heb ik dan ook de stap gezet om vanaf dit jaar volledige doopsuiker concepten aan te bieden.
Ben jij niet graag creatief bezig? Hou jij niet van dat ‘friemel werk’ 😉 dan ben bij mij aan het juiste adres. Want ik wordt hier net heel gelukkig van!  

Wist je dat ik ook een beroepsgeheim heb? De naam en of geslacht van jou kindje zijn dus veilig bij mij.  

 Wenst u graag langs te komen? Dan kan dit op afspraak. Ik neem graag tijd voor mijn klanten, zodat jullie in alle rust kunnen kiezen. 

google-site-verification=1nEkrVCiAqQ_0VsEmm1UIxvohXTFqBoaOvBjzlAAiBI